Welkom bij NRG Keuringen

NRG Keuringen houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen m.b.t. de laatste updates t.a.v. de NEN normering en de laatste feitjes. Voor meer informatie over keuringen, van o.a. elektrische arbeidsmiddelen, klimmaterieel, noodverlichting, brandblussers, hijsmiddelen en magazijn stellingen kunt u met ons contact opnemen. Dan sturen wij u onze folder op zodat u weet wat er allemaal mogelijk is binnen NRG Keuringen. 

Kijk ook eens bij de inspecties zo wordt uw installatie gecontroleerd op gebreken en kunt u uw installatie weer in orde krijgen.Heeft u een caravan of een chalet laat ons dan eens uw installatie controleren want u wilt toch ook dat uw installatie up to date is tijdens uw vakantie's.

Wij van NRG Keuringen staan graag voor u klaar om uw installatie veilig te houden. Maak een afspraak zodat wij vrijblijvend bij u langs komen en uitleggen wat de mogelijkheden zijn. U zult versteld staan wat er allemaal mogelijk is en wat er mis is met uw installatie.  

Wij bieden voor u een totaal pakket meer scherpe prijzen, tevens krijgt u van ons de perfecte overzicht van al uw gekeurde items.

NRG Keuringen de specialist in het keuren van uw elektrische arbeidsmiddelen, trappen ,ladders, rolstiegers, valbeveiliging, hijsmiddelen, brandblussers, noodverlcihting & magazijn stellingen.

 
E-mailen
Bellen
Instagram